SECARA ONLINE

1. Layari laman web Vidara Sdn Bhd di http://www.vidara.my

1. Layari laman web Vidara Sdn Bhd di http://www.vidara.my

2

2. Sila klik pada menu “produk” untuk melihat senarai produk Vidara

3

3. Sila klik pada “Add to basket” untuk memasukkan produk ke dalam senarai pembelian.

4-2

4. selepas itu anda akan diberitahu “produk sudah dimasukkan ke dalam cart”. Jumlah kuantiti produk yang akan dibeli dinyatakan pada simbol troli di bahagian atas laman web. Ulangi langkah 3 jika mahu meneruskan pembelian.

5

5. selepas anda sudah memilih produk yang ingin dibeli dan dimasukkan ke dalam cart, anda klik pada simbol troli. senarai mini produk yang anda anak beli akan dipaparkan. Klik pada “view chart” jika mahu mengubah kuantiti dan jenis produk yang dibeli atau klik pada “checkout” untuk membuat pembayaran.

6

6. Jika anda klik pada “view chart”, paparan seperti ini akan kelihatan. Abaikan langkah ini jika anda klik pada “checkout” semasa langkah 5.

Anda boleh membuang produk yang anda tidak mahu dengan klik pada simbol “x”. Untuk menambah atau mengurangkan kuantiti produk yang ingin dibeli, anda boleh klik pada simbol “+” atau “” dan kemudian klik pada “kemaskini cart” untuk mengemaskini senarai pembelian anda. Selepas itu jumlah yang perlu anda bayar akan dipaparkan. Klik pada “checkout” untuk membuat pembayaran.

7

7. Sila masukkan maklumat diri anda bagi tujuan rekod dan penghantaran. Anda boleh memilih kaedah pembayaran iaitu melalui kad debit/kredit atau melalui direct bank transfer (bank in). Kemudian klik pada “place order”.

Jika anda memilih untuk membuat bayaran secara direct bank transfer, anda akan menerima email dari kami berkaitan tempahan anda dan akaun bank bagi tujuan pembayaran. Selepas pembayaran dibuat, sila sms atau whatsapp kami di 012-7129287 mengikut format seperti dibawah termasuk sertakan bukti pembayaran seperti resit pembayaran atau print screen pembayaran secara online.

No order:

Nama penuh:

Alamat penuh:

No telefon:

Nama produk:

Kuantiti:

Tarikh pembayaran:

Masa pembayaran:

Jumlah pembayaran: